Ден на Среќата

ден на среќата 2022

Денот на Среќата, 20 Март, го одбележавме делејќи среќни пораки и ширејќи позитивна енергија! Среќата е важна и за секого значи нешто различно! Но секој треба да се потруди да зрачи среќа и да прави дела со кои се гради среќата! Им благодариме на нашите деца од Проект Среќа кои денес делеа среќа, како и на Tehnosan кои ни испечатија флаери и пораки!