Благодарници за Топол дом за сите- Проект Куќа со Кристина

Во текот на минатата година го работевме до сега најголемиот и најтежок проект ,,Проект Куќа до Кристина,, – топол дом за сите! Дадовме се од себе и навистина се посветивме на тоа да ставиме насмевка и создадеме нов топол дом за многу семејства. Но тоа немаше да биде возможно без сите компании кои учествуваа, донатори, физички лица кои донираа, односно без оние со големи срца! Ова се Благодарниците за оние кои донираа и го поддржаа проектот! Ви благодариме од срце!!! #проектсреќа #проекткуќасокристина #тополдомзасите