Благодарници за компаниите кои го подржаа проектот Допри ги ѕвездите

Благодарение на команиите со големи срца и одлична грижа за заедницата, преку примена на општествено одговорни активности, голем број на деца од категоријата на социјален ризик успеаа да „допрат до ѕвездите„. Проект Среќа Ви Благодари за успешната реализација на активностите опфатени во меморандумите за соработка.