Благодарница за успешна соработка

Благодарност од Проект Среќа за здружението Хорус, за успешната и плодна соработка и поддршка која ни ја дадоа за проектот ,,Гитари Дирки и Свирки,,. Филантропијата во нашата земја е нешто на кое со заеднички сили работиме и ја правиме нашата земја среќно место за живеење! Благодарницата нашата претседателка  и ја врачи на претставничката на HORUS Macedonia, Нина Исирова. За многу следни соработки!