меморандум за соработка со Roma Rock School.

На  19 ноември 2019 година, на наше големо задоволство потпишавме меморандум за соработка со Roma Rock School.
Нашата претседателка Кристина Арнаудова и извршниот директор на Рома Рок Скул,Алвин Салимовски договорија двете здруженија да соработуваат на повеќе нивоа и заедно да создаваат среќа за сите деца преку музиката и уметноста!