Општествена одговорност

Екипата на „Топол дом за сите„ напредува во реновирањето на куќата на семејство Симоновски

И денес екипата мајстори на донаторите за првата куќа Casino Senator Macedonia и Paint It Black Hotel вредно работат. Се…

Read More

совршен ден за градење среќа, екипата на „топол дом за сите„ во акција

Ни се погоди денов за работа! Ако сте градежна компанија, работник, компанија која може да придонесе со донација или било…

Read More

„Топол дом за сите„ и денес ја гради среќата за семејството Симоновски

Драги поддржувачи, ние со нашата работа, сакаме да покажеме и порачаме, дека сите ние како индивидуи, сплотени заедно, можеме да…

Read More

примена донација за „Гитари, дирки и свирки„

Минатата недела добивме прекрасна донација за нашето музичко училиште ,,Гитари Дирки и Свирки,, од вработените од Simphony Solutions. Им благодариме…

Read More

екипата за „Топол дом за сите„ напредува во реновирањето

Дела, а не зборови. Аксиома по која се водиме секој ден. Со брзината на светлината работи екипата која ја гради…

Read More

„Топол Дом За сите“ доби поддршка од OSCE

Драги пријатели и соработници,имаме прекрасни вести! ,,Топол дом за сите,, доби поддршка од OSCE,односно средствата од хуманитарниот бал на OSCE…

Read More

Екипата на “Топол дом за сите„ активни во обнова на домовите

Нашата вредна екипа од Casino Senator Macedonia и Paint It Black Hotel е неверојатно брза, и веќе денес се поставени…

Read More

“Топол Дом за Сите“ ќе ја реновира куќата на семејството Симоновски

Проект Среќа продолжува со досега најголемиот проект, ,,Топол дом за сите,,. И имаме неверојатни вести! Вчера бевме во проценка на…

Read More

Топол дом за сите

Топол Дом за сите е хуманитарен проект , чија цел е обнова и  реновирање на домовите на децата и семејствата…

Read More

започна кампањата за „топол дом за сите„

,,Топол дом за сите,, е новогодишна кампања со која  активно  собираме средства за реконструкција на домови каде живеат деца во…

Read More