Општествена одговорност

Хуманитарна акција!

Драги пријатели, оваа година нема да правиме новогодишни пакетчиња за деца, има доста физички лица, други здруженија, и компании кои…

Read More

Skymusic MK ни донираше две гитари

Денес добивме прекрасна донација од Skymusic MK  , две прекрасни акустични гитари! Сега децата кои посетуваат часови гитара во нашето училиште…

Read More

среќна школска година

На проектот „Среќна школска година„, кој активно го реализираме пет години и во кој обезбедуваме школски прибор и опрема за…

Read More

шарено лето

Проектот ,,Спортско забавен камп за деца во социјален ризик – Шарено Лето 2020,, оваа година се одржа во една смена,…

Read More

Обезбедивме и прозорци

Имаме и прозорцииии!!! Компанија FullHauz од Штип за производство на пвц столарија ќе ги изработи и ќе ги донира за…

Read More

напредуваме со набавка за домот во Штип

При крај сме со набавка на се потребно за реновирање на домот на девојката од Штип и пресреќни сме! Ламинатот…

Read More

Обезбедивме и бела техника за домот во Штип!

Комплетната бела техника, која е потребна за домот на девојката од Штип, и реновирањето на нејзиниот дом, ќе ја донира…

Read More

Аџико донира за домот во Штип

По вчерашната објава за комплетно реновирање на домот на девојката од Штип, која беше жртва на насилство и остана сама…

Read More

Топол дом за сите ке реновираат дом во Штип

Почитувани пријатели и соработници, заради кризата со Ковид 19, знаете дека нашата работа во изградба и реновирање на домови на…

Read More

И најтешкиот пат почнува со првиот чекор!

Сонот на семејството Симоновски да имаат вистински дом наскоро ќе биде реалност! Casino Senator Macedonia Paint It Black Hotel браво!!!…

Read More