Хуманитарен проект

Среќна Школска Година 2018

21 август – 5 септември (хуманитарен проект)Проект за набавка на школски прибори за деца од социјално загрозени категории семејства, од…

Read More

И јас сум Дедо Мраз 2018

15 ноември – 30 декември 2018 хуманитарен проект Новогодишна акција, каде Дедо Мраз, со кочија полна подароци посетува деца од...
Read More

Шарено Лето 2019

Летен камп за деца во социјален ризик

Read More

Среќна Школска Година 2019

Проект за набавка на школски прибори за деца од социјално загрозени категории семејства

Read More

Гитари дирки и свирки

Училиште за музика и уметности за деца во социјален ризик

Read More