Хуманитарен проект

Топол дом за сите ке реновираат дом во Штип

Почитувани пријатели и соработници, заради кризата со Ковид 19, знаете дека нашата работа во изградба и реновирање на домови на…

Read More

Семејство Симоновски добредојдовте во вашиот нов дом

Стигнавме до големиот ден, Ајнур Симоновски и неговите 5 деца влегоа во нивниот нов дом! Немаме зборови со кои можеме…

Read More

Уредување на дворот на Семејството Симоновски

Кристина, врaботените во Проект Среќа и децата од Проект Среќа со заеднички сили  го уредуваа дворот и ја припремаа куќата…

Read More

И најтешкиот пат почнува со првиот чекор!

Сонот на семејството Симоновски да имаат вистински дом наскоро ќе биде реалност! Casino Senator Macedonia Paint It Black Hotel браво!!!…

Read More

Напредуваме во реновирањето на домот на семејство Симоновски

Надворешниот дел од куќата на семејството Симоновски, самохраниот татко Ајнур и неговите 5 деца, е сосема готов, остануваат плочки, санитарии…

Read More

Целодневни активности со дечињата на Семејство Симоновски

Додека се работи на куќата на Ајнур и неговите дечиња, денес Кристина и децата имаа ден за среќа и уживање….

Read More

Екипата на „Топол дом за сите„ напредува во реновирањето на куќата на семејство Симоновски

И денес екипата мајстори на донаторите за првата куќа Casino Senator Macedonia и Paint It Black Hotel вредно работат. Се…

Read More

совршен ден за градење среќа, екипата на „топол дом за сите„ во акција

Ни се погоди денов за работа! Ако сте градежна компанија, работник, компанија која може да придонесе со донација или било…

Read More

„Топол дом за сите„ и денес ја гради среќата за семејството Симоновски

Драги поддржувачи, ние со нашата работа, сакаме да покажеме и порачаме, дека сите ние како индивидуи, сплотени заедно, можеме да…

Read More

екипата за „Топол дом за сите„ напредува во реновирањето

Дела, а не зборови. Аксиома по која се водиме секој ден. Со брзината на светлината работи екипата која ја гради…

Read More