Contact

Contact us!

За сите прашања, предлози, критики и сугестии. Доколку имате проблем, во опасност сте или пак сакате да помогнете, пишете ни!

Address: Str. Hristo Smirnenski No. 37, local 1, N. Macedonia

Mail: proekt.sreka@gmail.com
proektsreka.koordinator@gmail.com

Telephone: +389 (75) 33 96 93