Неверленд

ддс”НЕВЕРЛЕНД” на Summerland

Детското драмско студио “НЕВЕРЛЕНД”, вечерва на затворањето на #Summerland ќе ја одигра детската претстава “Волшебникот од ОЗ”. Почеток 20:00 Се…

Read More

благодарност за успешно реализрана премиера на „Волшебникот од ОЗ„

Дојде моментот да се заблагодариме на сите кои дадоа дел од себе, за се кое ние сонувавме, да изгледа совршено!...
Read More

премиера на “Волшебникот од ОЗ„ на ддс „Неверленд“

Драги пријатели, ,,Волшебникот од Оз,, синоќа ја имаше својата премиера! Во МНТ на малата сцена енергијата беше неверојатна, децата направија...
Read More

Детско Драмско студио „Неверленд“

Драмско студио за деца во социјален ризик. Проект поддржан од Општина Центар
Read More