ддс”НЕВЕРЛЕНД” на Summerland

Детското драмско студио “НЕВЕРЛЕНД”, вечерва на затворањето на #Summerland ќе ја одигра детската претстава “Волшебникот од ОЗ”.
Почеток 20:00
Се гледаме на последниот ден од летниот фестивал!