премиера на “Волшебникот од ОЗ„ на ддс „Неверленд“

Драги пријатели, ,,Волшебникот од Оз,, синоќа ја имаше својата премиера! Во МНТ на малата сцена енергијата беше неверојатна, децата направија вистинско волшебство со својата актерска игра и љубов која ни ја дадоа преку претставата! Играа како вистински актери со професионалност која наликуваше дека учеле актерска игра барем неколку години а не само неколку месеци. Пораката која претставата ни ја пренесе можеби беше најмоќното нешто кое режисерката и нивна наставничка Благица Ристов ја вметнала како лајт мотив кој не водеше. Се играше пред полна сала а децата добија овации и аплаузи без крај од прекрасната публика. Горди сме на нашето драмско студио кое дава шанса за сите деца да се вивнат во ѕвездите и да сјаат силно со целиот свој талент и потенцијал. Ќе продолжиме да создаваме еднакви можности за сите деца, затоа што секое дете е ѕвезда која чека да биде откриена! #проектсреќа