новогодишна претстава „писмо до Дедо Мраз„


Детското драмско студио ,,Неверленд,, на Проект Среќа, подготви прекрасна новогодишна претстава за сите деца!
Не ангажираа : Park Hotel , Општина Ѓорче Петров , Општина Карпош Општина Прилеп и Општина Неготино.
На 30 декември заедно со децата и Дедо Мраз игравме за болните дечиња на клинички центар, за да им ја разубавиме новата година и да поделиме радост!
Детското драмско студио Неверленд е бесплатно детско драмско студио за деца со помалку можности. #проектсреќа