Поддршка за Проект Среќа

Драги пријатели, ние работиме за сите на кои им е потребна помош, но без помош од Вас нашата работа би била невозможна. Последниве две години состојбата во Проект Среќа е неизвесна, од месец во месец, со оглед на општата економска состојба, и поддршката од компаниите кон нас е минимална…Затоа Ве молиме да не поддржите со мала месечна донација, која нам би ни значела многу, но уште повеќе на сите оние кои очекуваат помош од нас секојдневно ❤️. Кликнете на линкот ако сакате да станете наш Патрон❤️