Пред и Потоа – домот на баба Милица

Во овој голем стан направивме како и секогаш, тотална реконструкција, нова електрика, водовод, направивме уште еден тоалет за да имаат два, во домот аправивме и две кујни, и две дневни, како секој би имал свој простор, и дечињата и баба им. Отворивме еден прозорец во просторијата каде немаа прозорец и природно светло, монтажа на нив под, ламинат, сосема нов мебел во секоја соба, нова бела техника. Сево ова не би било возможно без лицата и компаниите со големи срца.
Главен спонзор за овој дом беше компанијата Солопром
-Бои, лакови, лепаци, фуги Хромак
– Бела техника RiverSoft
-покуќнина, теписи, ламинат Adziko Home Center
– годишно осигурување на домот МАКЕДОНИЈА осигурување Виена Иншуренс Груп
– мебел за бања Lotus Design – Zvezda Komerc
-санитарии Frigo Shob
-прозорец Дарко Јосевски
-гипс картон , донација од физичко лице
– плочки KeraPro
– козметика и хемија за дом dm drogerie markt Makedonija
-мала кујна, комода, претсобје Mebel Acevski
– голема кујна БК МЕБЕЛ
– ормари, бироа, кревет Карат-М
– мек мебел, анонимна донација од компанија
– облека за децата Fashion Group Macedonia
– софа и фотељи Софа Студио
– светла Viento Lighting Skopje Viento Lighting Skopje – Osvetluvanje i Ukrasuvanje
– витамини за семејството Еурофарм Аптеки
– храна за семејството Слога Пром ДООЕЛ
– донација за монтажа на ново парно, физичко лице
– книги и литература Ars Lamina Ars Lamina Literatura.mk
-постелнина од Immoricon