Пријавете се за часови по гитара за почетници, уписите се во тек

Драги пријатели, во нашето училиште за музика, има слободни места за упис на деца за гитара во групата почетници. Часот е еднаш неделно, во вторник, и е блок час кој трае 90 минути. Се наоѓаме во центар, позади универзална сала. За сите информации може да ни пишете порака