Проект Среќа е добитник на наградата Здружение на годината од Хорус

Нашето здружение оваа година е добитник на наградите за филантропија на Horus, во категоријата Здружение на годината. Нашите проекти активности и посветена работа се препознаени и наградени и благодарни сме за тоа! Награди за индивидуални филантропи од дијаспората добија и нашите поддржувачи Матеј Минчев и Димитри Ѓоргиев од Канада. Им честитаме и на останатите добитници! Овие награди се поттик за нас да работиме уште повеќе за сите вас ❤️