Бидете Патрон на Проект Среќа

Драги пријатели, ова е платформа каде секој од вас која ја почитува и сака да ја помогне нашата работа и мисија, со симболична донација на месечно ниво може да го направи тоа. Сите средства се користат за покривање на потреби на наши корисници. Зажал во моментов имаме само 15 лица кои се наши Патрони. Би сакале да ја зголемиме таа бројка, и затоа ве замолуваме да се приклучите и да бидете еден од нашите Патрони, со сума кои сами ќе ја изберете.