Последната епизода на Проект Куќа со Кристина вечерва на ТВ Телма

Во 20ч сите на фрекфенција на Телма Тв, ја гледаме последната епизода на Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina, ретроспектива на се она што направивме оваа година, заедно со сите вас ❤️