Апел за помош

Пријатели, имаме една многу специфична ситуација…Се работи за семејство кое скоро целиот живот работи хуманитарна работа и помага на сите! Е сега баш на тоа семејство му требаме ние! Останаа без ништо, селејќи се од стан во стан…. Oва е надвор од Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina и нема да се снима емисија, но баш поради тоа, да покажеме дека донираме од срце а не за реклама! Им треба Гарнитура на спуштање, покуќнина, теписи, детска соба, бела техника…..Кој сака да учествува може да ни пише порака! Затоа што ова семејство заслужува подадена рака повеќе од сите до сега!!!!