Book Fundraise 2

Како за почеток на годината ќе направиме уште еден Book Fundraise, каде ќе продаваме неверојатни наслови и книги по симболични цени! Следете не на нашиот фејсбук профил и одберете си од понудените книги!

Исто така ќе донираме огромен број на детски книги во училиште каде што е потребно!