Добитници на наградите од Божикното дарување со Проект Куќа со Кристина

Добитници на награди во Божиќното дарување на Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina се:
1. Издавачката куќа „Арс Ламина,, – книги за деца во издание на Арс Ламина – „Бајки од Македонија за цела година“
Добитник на оваа награда е Елена Будиновска.
2. Turist Reborn – 3 ваучери за семеен ручек
Добитници на оваа награда се:
1. Маја Трпевска од Скопје
2. Данка Васева од село Подареш, Радовиш
3. Параскева Трпковска од Тетово
3. Sofa studio- тросед и двосед
Добитник на оваа награда е Вера Димовска од село Лажани, Прилеп
4. ПОЛАР- врата
Добитник на оваа награда е Сузанка Зафирова од село Горни Балван, Штип
5. БК мебел- трпезариска маса и четири столици
Добитник на оваа награда е Јасмина Додевска од Куманово
6. ХРОМАК- пакет производи за еден дом: глет маса, поликолор, средство против мувла, боја за радијатори, лепак за плочки..
Добитник на оваа награда е Александар Васиљевски од Куманово
7. Sate Ceramica- 1. Моноблок- умивалник и биде во жолта боја, 2. Туш кабина 3. Туш рачка HANSGROHE и шише за спортски активности во сет
Добитник на овие награди е Марија Велевска од Прилеп
8. Еурофарм- пакет производи
Добитник на оваа награда е Сузана Стојановска од Скопје
9. ADRA- ваучер во вредност од 40.000 денари за градежни материјали и санитарија од фирми со кои соработуваат
Добитник на оваа награда е Гордана Шоповска од Пехчево
10. DM- пакет производи
Добитник на оваа награда е Јулијана Давидовска, Скопје
11. Македонија осигурување- ваучер
Добитници на оваа награда се Лиле и Зоран Смилковски, Скопје
12. Алфи техно центар- 10 тостери
Добитници на овие награди се:
5 тостери за вафли
1. Адела Адеми од Охрид
2. Наталија Петровска од Делчево
3. Елиф Зејнула од СКопје
4. Боневска Благица
5. Ленче Шишкова од Скопје
5 тостери за крофни
1. Јулија Ангелова од Скопје
2. Маја Пеневска од Скопје
3. Марија Илиевска од Велес
4. Рената Петров од Градско
5. Даниел Пешевски од Кратово
13. Мебел Ацевски- плакар по мерка
Добитник на оваа награда е Анета Ташкова од Битола
14. Чавле- ваучер во вредност од 45.000 денари
Добитник на оваа награда е Ели Мишева од Скопје
15. Биотек – пакет лабораториски испитувања за цело семејство
Добитник на оваа награда е Шукрије Пини од Гостивар
16. Слога пром- пакет производи за 10 семејства
Добитници на овие награди се:
1. Џулистана Кадриева од Штип
2. Весна Цимбировска, Скопје
3. Лили Кафтанска од Скопје
4. Сандра Трајковска од Скопје
5. Ивица и Анета Тасевски од Скопје
6. Габриела Николовска од Скопје
7. Јулијана Величковска од Куманово
8. Јовица Арсовски, село Ореше, Велес
9. Кристина Атанасовска од Куманово
10. Лина Трајчевска од СКопје
17. Аџико Хоум Центар- богати пакети производи за домаќинство за две семејства
Добитници на овие награди се:
1. Тања Велковска од Скопје
2. Сара Ахмед Палмар од Скопје
18. Akcija.com.mk
Добитници на овие награди се:
1. Сет масички- Марија Петровска од Битола
2. Биро- Фидана Ана Бојан
3. Биро- Марина и Бобан Здравковиќ од село Пепелиште, Неготинско
4. Биро- Ваневска Ана од Скопје
5. Биро- Виолета Стојановиќ
19. РиверСофт – мобилен телефон, слушалки, тастатура и маус
Добитник на оваа награда е Светлана Дамјановска од Скопје
20. Viento Lighting Skopje- лустер
Добитник на оваа награда е Ивана Алимовски
21. Almak Hoме- душек за спална соба
Добитник на оваа награда е Игор Дамјановски од Скопје
22. Минисо – три ваучети од по 3000 денари за три семејства
Добитници на овие награди се:
1. Марина Илиевска од Битола
2. Илиева Кристина од Кочани
3. Адријана Селман од Скопје
23. Климамаркет.мк донираат прочистувач за воздух
Добитник на оваа награда е Моника Панзова од Велес
24. Топол Дом донираат соларен колектор
Добитник на оваа награда е Сенгуле Бајрам од Скопје
25. Солопром – донираат ваучер во вредност од 60,000 денари за производи од нивната програма
Добитник на оваа награда е Жаклина Стефчевска од Тетово