Листа на наградите и спонзорите учесници во Божиќно дарување со Проект куќа

Драги пријатели, ова се вредните награди кои некои од Вас ќе ги добијат како Божиќен подарок, во склоп на наградната игра која ќе биде во Божиќното издание на Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina❤️
Мора да признаеме дека дарувањето ќе биде вредно и големо!!! Благодарност до сите овие компании со големи срца!!!❤️
1. Издавачката куќа „Ars Lamina,, – книги за деца во издание на Арс Ламина – „Бајки од Македонија за цела година“
2. Ресторан ,,Турист Реборн,, – 3 ваучери за семеен ручек
3. Софа Студио– тросед и двосед
4. Sigurnosni vrati “Polar”– внатрешна врата
5. БК МЕБЕЛ- трпезариска маса и четири столици
6. Хромак– пакет производи за еден дом: глет маса, поликолор, средство против мувла, боја за радијатори, лепак за плочки..
1. Моноблок- умивалник и биде во жолта боја, 2. Туш кабина 3. Туш рачка HANSGROHE и шише за спортски активности во сет
8. Еурофарм Аптеки– пакет производи
9. Градежна компанија ADRA Dooel– ваучер во вредност од 40.000 денари за градежни материјали и санитарија од фирми со кои соработуваат
10. dm drogerie markt Makedonija– пакет производи
11. МАКЕДОНИЈА осигурување Виена Иншуренс Груп– ваучер за годишно осигурување на дом
12. Alfi Tehnocentar10 тостери
13. Mebel Acevski– изработка на плакар по мерка
14. Chavle– ваучер во вредност од 45.000 денари за мебел
15. Biotec Laboratorija- пакет за лабороториско испитување на цело семејство
16. Слога Пром ДООЕЛ – прехрамбени пакети со замрзната храна производи за 10 семејства
17. Adziko Home Center – пакет предмети за домаќинство
18. Adziko Home Center- пакет предмети за домаќинство
18. Akcija.com.mk
19. RiverSoft– мобилен телефон, слушалки, тастатура и маус
21. Home By Almak – душек за спална соба
22. Солопром – ваучер од 60.000 денари
23. Miniso Macedonia– 3 ваучери од 3000 денари