Пријавете се за наградната игра Божикно дарување

Имате само уште еден ден да се пријавите на голеееемаааатаааа наградна игра на Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina и Проект Среќа!!! Единствена наградна игра за лица во социјален ризик! Големи Божиќни подароци и радости за голеееем број од пријавените!!!