Променет телефонски број на Здружението

Почитувани соработници, поддржувачи и членови на Проект Среќа, Ве информираме дека телефонскиот број за контакт е променет. Од денес може да на контактирате на 075/339693 или на официјалните социјални мрежи на Здружението. Досегашниот контакт број не е повеќе во сопственост на Проект Среќа.