Почнавме со обнова на домот во Долно Лисиче

Убавиии вестиии ❤️! Почнавме со работа на домот во Долно Лисиче, каде живеат две братчиња со баба и дедо ❤️! Благодарение на само три големи донации од две анонимни физички лица, и една компанија од Чикаго, на наши македонци со големо срце, Сандра и Никола и нивната компанија Road Legends , сонот станува стварност за ова мало семејство ❤️! Благодариме!!!
Што ни недостасува? Немаме ни една пријава од производители на мебел, верувале или не! Значи ни фали мебел, и компании кои се бават со тоа! …..Сите сте добредојдени да се вклучите❤️ во Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina