Проект Куќа со Кристина на Телма Тв сега

Почнува Сега, на Телма ТВ Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina емисија која нема да сакате да ја пропуштите! Најтешката реконструкција во оваа сезона на Проект Куќа со Кристина ќе ја гледате вечерва! Ќе градиме среќа за Сашо и Андреј од Усје! Прекрасно мало семејство каде со цело срце ќе дадеме максимум за нивен нов, топол дом ❤️
Не пропуштајте Проект Куќа на Телма ТВ во 20ч! И пишете ни како ви се бендиса 😜