Потребна ни се донатори за новиот дом во Лисиче

За домот на кој работиме во Долно Лисиче, потребни ни се донации во мебел, мек мебел, бироа, ормари, комода, масичка претсобје… Добредојдени се салони за мебел и производители да ни се приклучат!