Донирај Храна- хуманитарна акција

Почитувани донатори, хуманитарци и поддржувачи на Проект Среќа водејќи се секогаш од реалните потреби на нашите корисници и членови решивме да направиме есенска хуманитарна акција за собирање на донации во храна. Ве информираме дека на 16.10.2021 сабота во периодот од 10 до 13ч пред нашата канцеларија на ул. Христо Смирненски 37,ќе биде поставен пункт каде ќе може да донирате храна.