Бидете и вие пријател на Проект Куќа!

RiverSoft е компанијата со големо срце која ги опремува со најквалитетна бела техника Vox сите домови на кои работиме, а пак dm drogerie markt Makedonija се тука за сите средства за хигиена, козметика и убави миризливи нешта од нивните брендови,во новите домови❤️! Колку повеќе пријатели со големи срца, толку помалку несреќни семејства и деца ❤️! Бидете и вие пријател на Проект Куќа!