ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ!

Почитувани членови- корисници, Ве замолуваме за коректен однос и почитување на правилата според кои здружението Проект Среќа работи. За сите ваши прашања и проблеми може да не контактирате на официјалните профили на инстаграм, фејсбук или на маил. Ве информираме дека не примаме никого ненајавен во канцелариските простории.