Со боите на Хромак, поубави се домовите кои ги реновираме

Во домовите каде Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina работи, можеме да правиме што сакаме со бои! А тоа е затоа што имаме неверојатен партнер! Хромак кои како застапници на Maxima ни ги ставаат на располагање сите нивни бои, лакови,фасадни бои, и се што ни е потребно за градба! Среќни сме што најдобрите се со нас! Ако сакате да станете и вие парнер и донатор на Проект Куќа, контактирајте не…