Zvezda Komerc се пријатели на Проект Среќа и Проект Куќа

Zvezda Komerc, производители на најквалитетен мебел за бањи Lotus Design, се пријатели на Проект Среќа и Проект Куќа! Тие веруваат дека заедно можеме да направиме големи промени и да донесеме среќа таму каде е најпотребно. Токму затоа тие станаа наши партнери, и за секој дом на кој работиме, донираат најквалитетен мебел за бањи. Купувајте македонски производи, купувајте од оние компании кои ги сакаат луѓето и се грижат за општеството ❤️ Lotus Design – Zvezda Komerc