Градиме среќа низ цела Република

Додека привршуваме со домот во Велес за самохраната мајка, и куќата во Усје за самохран татко со син, се спремаме за Штип! Штип е познат по солидарноста и хуманоста! Ајде да го потврдиме тоа повторно! Ги повикуваме сите лица, мајстори, плочкари, молери, компании за мебел, кои имаат големи срца, да ни се приклучат! Во Штип верен другар на Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina е Adziko Home Center, и им благодариме за тоа!