Градиме среќа

Работиме турбо, со градење домови и среќа! Но тоа не би било возможно без компаниите донатори со големи срца! Благодариме на градежната компанијата ADRA Dooel која донираше бетон и арматура за куќата во Усје. Заедно сме посилни ❤️ Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina #проекткуќа