Eurovia Group ви благодариме за донацијата

Благодарение на градежната компанија Eurovia Group домот на кој работиме во Скопје, населба Усје, сега има и прозорци! Ви благодариме за донацијата, и се надеваме на понатамошна соработка во градење среќа за сите ❤️! #проекткуќа Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina