Jamieson Macedonia и Ice Power се грижат за нашите мајстори

Проект Куќа има нови пријатели! Jamieson Macedonia и Ice Power се грижат за нашите мајстори, после тешкиот работен ден да ја опуштат мускулатурата, и да имаат доволно сила за следниот ден. Еурофарм Аптеки се наши поддржувачи и пријатели, во првата сезона на Проект Куќа која ќе ја гледате од Септември! Ви благодариме! Вашата подршка е ветар во грб за нас и нашата хумана мисија ❤️