Проект Куќа со нова поддршка

Во Велес, кај прекрасното мало семејство, самохрана мајка со две деца, веќе работиме! Најубаво нешто е што за тој дом не сме сами, туку добивме голема поддршка од пасторот Филип и Евангелската Црква, кои се и надалеку познати по нивната исклучителна хуманост, љубов кон луѓето и помошта која секогаш безрезервно им ја даваат на оние на кои им треба. Вие сте инспирација! Благодариме што сте наши пријатели ❤️ Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina