Dantoni & ASV нов партнер на Проект Куќа

Долго време баравме компанија која ќе не поддржи во Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina со електрика, електрични инсталации и материјали, и конечно најдовме! Ви благодариме Dantoni & ASV што ќе бидете наши партнери во создавањето среќа и топол дом за многу семејства и деца! Не знаете колку многу тоа ни значи! ❤️