Потребни се мајстори

Драги пријатели, за Проект Куќа со Кристина/ Proekt Kukja so Kristina ни требаат молери паркетар и гипсар од Велес, а за Штип ни треба плочкар, паркетар, молери, гипсар, електричар, водоводџија…Ако има градежна фирма која би се нафатила ова да го направи волонтерски, ние со драго срце ќе им направиме убава реклама во емисијата ❤️…. споделете ја оваа објава  за да стигне до повеќе луѓе ☺️❤️