Апел до туристичките агенции

Повеќето од семејствата на кои им помагаме никогаш не биле заедно на одмор….Ајде да им го овозможиме тоа барем за некои од нив! Сите туристички агенции кои се заинтересирани да помогнат, може да ни пишат! ❤️