Во посета на Adziko Home Center

Со архитектката Лидија Маленкова, која работи со нас во градењето на среќа во ,,Проект Куќа,, вчерашниот ден го поминавме во Аџико Хоум Центар во Штип каде одбравме се што ни треба за домовите на кои во моментов работиме! А во Adziko Home Center можете да најдете апсолутно се по најдобри цени во земјава! Теписи, ламинат, осветлување, се за градината, мебел, мали куќни апарати….баш се!

Секогаш купувајте кај компаниите каде човекот е на прво место!