Book Fundraise

Драги пријатели, решивме да направиме еден убав и корисен fundraise од книги кои делумно се наши или донирани од добри луѓе. На тој начин се надеваме да собереме средства за мајстори за реновирањр на еден дом! Сите кои сакаат да купат само нека дадат своја понуда под сликата на одредена книга, а потоа ние ќе ви вратиме ако сте вие среќниот купувач. Книгата или комплетот книги ги добива тој што најмногу ќе понуди. Парите вие ни ги префрлате на нашата донациска сметка 300000003942892 со назнака ,,донација за Топол дом за сите,, а ние ви ги праќаме книгите по Карго! Се надеваме дека ова ќе биде интересно и убаво искуство за сите нас! Имаме прекрасни, нови наслови, но и постари класици, книги за секого!