БЛАГОДАРНИЦИ

Вклучувањето на општеството, компаниите и институциите е од исклучителна важност ако сакаме да создадеме еднакви можности за сите. Токму затоа, сакаме од срце да им се заблагодариме на сите компании и институции кои минатата пандемска 2020 година, дадоа поддршка на социјално ранливите категории и учествуваа во нашите проекти. Заедно сме најсилни! Заедно можеме се!
Ваша,
Проект Среќа