Признание за хуманист на годината

Годинава, решивме да им оддадеме признание на оние кои своето слободно време, па и она кое не им е слободно го посветија на помагање на оние на кој најмногу им беше потребна помошта во 2020 година, која беше тешка за сите нас, но најмногу за лицата и семејствата во социјален ризик. Им благодариме за нивните големи срца, и вложувањето во подобро општество,општество каде секој ќе има пристап до храна, образование, нормални услови за живот. Благодарни сме што Ве познаваме и што бевте дел од нас и нашата работа, а со тоа и дел од животите на многу деца и нивните семејства! Вие сте нашите херои! #проектсреќа #проектсреќаХуманистНаГодината