Храна за сите за празниците

Другари, стигнавме до неверојатна бројка од пакети храна за 500 семејства, или за околу 2000 лица! Вие сте шампиони! Докажуваме дека заедно можеме да направиме чуда! Слободно пријавувајте се уште! Има семејства и деца на кои вашиот подарок ќе им биде најубаво новогодишно изненадување ❤️ #проектсреќа #ХранаЗаСекоеСемејствоЗаПразниците