подарок од IButik.MK

Денес IButik.MK му подари мобилен телефон на еден ученик, кој периодов не можеше редовно да следи настава заради немање на уред. Со среќа да си го користиш мило дете! ❤️ Благодариме IButik! #проектсреќа