Обезбедивме и прозорци

Имаме и прозорцииии!!! Компанија FullHauz од Штип за производство на пвц столарија ќе ги изработи и ќе ги донира за домот на девојката од Штип на која и го реновираме домот. Многу сме среќни! Е па уште мајстори, и влезна врата и тоа е тоа! Почнуваме! Јееееее🙏❤️🌞