напредуваме со набавка за домот во Штип

При крај сме со набавка на се потребно за реновирање на домот на девојката од Штип и пресреќни сме!
Ламинатот ќе го донира Brander Design Studio а кревет и фотељи за дневен престој Софа Студио ❤️!
Ви благодариме од срце❤️🙏!
Остануваат уште прозорци, влезни врати и МАЈСТОРИ 🤦‍♀️….. Ама ќе успееме! Наскоро таа ќе се радува на својот нов дом во кој ќе може не само да живее туку да ужива! #проектсреќа #тополдомзасите